Model/varenr.: WSHOP-225
0 anmeldelser

Sort Turmalin er en fantastisk grounder og beskytter imod negative vibrationer, psykiske angreb og elektromagnetisk smog. Men døjer du med negativ tankegang - kan den også gå ind og hjælpe dig med at rense det ud. 

Når jeg forbinder mig med Sort Turmalin får jeg Tarotkortet Døden ind i min bevidsthed. Kortet handler rigtig meget om, at skære det fra, der tager ens energi. Det kan være ting der roder og som man ikke bruger, mennesker omkring én eller dårlige vaner. Man er nødt til at afslutte det der trækker én ned, for at nyt kan blomstre og man kan få energien tilbage. 

Vægt: ca. 80 - 90 gram pr. stk.

Ca. 5 x 4 cm

Pris pr. stk. 

 

 

40,00 DKK  m/Moms
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Model/varenr.: WSHOP-75
0 anmeldelser

Sort Turmalin er en fantastisk grounder og beskytter imod negative vibrationer, psykiske angreb og elektromagnetisk smog. Døjer du med negativ tankegang - kan den også gå ind og hjælpe dig med at rense det ud. 

Når jeg forbinder mig med Sort Turmalin får jeg Tarotkortet Døden ind i min bevidsthed. Kortet handler rigtig meget om, at skære det fra, der tager ens energi. Det kan være ting der roder og som man ikke bruger, mennesker omkring én eller dårlige vaner. Man er nødt til at afslutte det der trækker én ned, for at nyt kan blomstre og man kan få energien tilbage. 

Dette stykke glimter ( Mica) - så det ser ud som om, at det er fyldt med små stjerner - lyspunkter i mørket. 

Det er helt tydeligt, når jeg sidder med denne Turmalin, at der er altid lys i mørket. Når vi tør rense ud i det negative, giver vi lyset mere magt. 

Vægt: ca. 662 gram

Længde: ca. 9 cm

Højde: ca. 7 cm

Bredde: ca. 5,5 cm 

799,00 DKK  m/Moms
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Model/varenr.: WSHOP-413
0 anmeldelser

Sort Turmalin er en fantastisk grounder og beskytter imod negative vibrationer, psykiske angreb og elektromagnetisk smog. Men døjer du med negativ tankegang - kan den også gå ind og hjælpe dig med at rense det ud. 

Når jeg forbinder mig med Sort Turmalin får jeg Tarotkortet Døden ind i min bevidsthed. Kortet handler rigtig meget om, at skære det fra, der tager ens energi. Det kan være ting der roder og som man ikke bruger, mennesker omkring én eller dårlige vaner. Man er nødt til at afslutte det der trækker én ned, for at nyt kan blomstre og man kan få energien tilbage. 

Vægt: ca 90 gram

Længde: ca. 9 cm. 

Høj: ca. 2 cm. 

Bred: ca. 3 cm. 

68,00 DKK  m/Moms
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Model/varenr.: WSHOP-415
0 anmeldelser

Sort Turmalin er en fantastisk grounder og beskytter imod negative vibrationer, psykiske angreb og elektromagnetisk smog. Men døjer du med negativ tankegang - kan den også gå ind og hjælpe dig med at rense det ud. 

Når jeg forbinder mig med Sort Turmalin får jeg Tarotkortet Døden ind i min bevidsthed. Kortet handler rigtig meget om, at skære det fra, der tager ens energi. Det kan være ting der roder og som man ikke bruger, mennesker omkring én eller dårlige vaner. Man er nødt til at afslutte det der trækker én ned, for at nyt kan blomstre og man kan få energien tilbage. 

Vægt: ca 82 gram

Længde: ca. 9 cm. 

Høj: ca. 1,5 cm. 

Bred: ca. 2,5 cm. 

68,00 DKK  m/Moms
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Model/varenr.: WSHOP-417
0 anmeldelser

Sort Turmalin er en fantastisk grounder og beskytter imod negative vibrationer, psykiske angreb og elektromagnetisk smog. Men døjer du med negativ tankegang - kan den også gå ind og hjælpe dig med at rense det ud. Put en Sort Turmalin i lommen, hvis du ved at du skal være sammen med mennesker der dræner dig med deres negative energi.

Når jeg forbinder mig med Sort Turmalin får jeg Tarotkortet Døden ind i min bevidsthed. Kortet handler rigtig meget om, at skære det fra, der tager ens energi. Det kan være ting der roder og som man ikke bruger, mennesker omkring én eller dårlige vaner. Man er nødt til at afslutte det der trækker én ned, for at nyt kan blomstre og man kan få energien tilbage. 

Vægt: ca. 10 - 20 gram pr. stk.

Ca. 2 - 3 cm lange 

Pris pr. stk. 

 

 

30,00 DKK  m/Moms
Lager: På lager
Model/varenr.: WSHOP-436
0 anmeldelser

Sort Turmalin er en fantastisk grounder og beskytter imod negative vibrationer, psykiske angreb og elektromagnetisk smog. Men døjer du med negativ tankegang - kan den også gå ind og hjælpe dig med at rense det ud. 

Når jeg forbinder mig med Sort Turmalin får jeg Tarotkortet Døden ind i min bevidsthed. Kortet handler rigtig meget om, at skære det fra, der tager ens energi. Det kan være ting der roder og som man ikke bruger, mennesker omkring én eller dårlige vaner. Man er nødt til at afslutte det der trækker én ned, for at nyt kan blomstre og man kan få energien tilbage. 

Vægt: ca 168 gram

Længde: ca. 7 cm. 

Høj: ca. 2,5 cm. 

Bred: ca. 3-4 cm. 

68,00 DKK  m/Moms
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Model/varenr.: WSHOP-477
0 anmeldelser

Sort Turmalin er en fantastisk grounder og beskytter imod negative vibrationer, psykiske angreb og elektromagnetisk smog. Men døjer du med negativ tankegang - kan den også gå ind og hjælpe dig med at rense det ud. 

Når jeg forbinder mig med Sort Turmalin får jeg Tarotkortet Døden ind i min bevidsthed. Kortet handler rigtig meget om, at skære det fra, der tager ens energi. Det kan være ting der roder og som man ikke bruger, mennesker omkring én eller dårlige vaner. Man er nødt til at afslutte det der trækker én ned, for at nyt kan blomstre og man kan få energien tilbage. 

Vægt: ca 148 gram

Længde: ca. 8,5 cm. 

Høj: ca. 2,5 cm. 

Bred: ca. 3,5 cm. 

68,00 DKK  m/Moms
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Model/varenr.: WSHOP-503
0 anmeldelser

Sort Turmalin er en fantastisk grounder og beskytter imod negative vibrationer, psykiske angreb og elektromagnetisk smog. Men døjer du med negativ tankegang - kan den også gå ind og hjælpe dig med at rense det ud. 

Når jeg forbinder mig med Sort Turmalin får jeg Tarotkortet Døden ind i min bevidsthed. Kortet handler rigtig meget om, at skære det fra, der tager ens energi. Det kan være ting der roder og som man ikke bruger, mennesker omkring én eller dårlige vaner. Man er nødt til at afslutte det der trækker én ned, for at nyt kan blomstre og man kan få energien tilbage. 

Dette stykket er rigtig smukt med mica på. 

Vægt: ca 156 gram

Længde: ca. 8 cm. 

Højde: ca. 3 cm. 

Bredde: ca. 3 cm.

79,00 DKK  m/Moms
Lager: Kun 1 stk. tilbage