Model/varenr.: WSHOP-83
0 anmeldelser

Den blå Safir i dens rå form har en helt speciel plads i mit hjerte. Jeg får følelsen af at den åbner mit 3. øje når jeg kigger på den og styrker min måde at kommunikere på. 

Vægt: 15 gram

Længde: ca. 3 cm

Tykkelse: ca. 1 cm

 

75,00 DKK  m/Moms
Lager: Ikke på lager
Model/varenr.: WSHOP-129
0 anmeldelser

Det er altid spændende at finde symboler på krystallerne. For mig åbner de døre ind til vores indre visdom. 

Trekanter er især et symbol, jeg synes er spændende, da vi finder den i mange kulturer og den taler til os på forskellige måder. 

Jeg vil her prøve at liste nogle af de betydninger jeg er støt på:

* Trekanten er et geometrisk billede af trefoldigheden.  

* Den svarer til tallet tre

* Treenigheden

* Krop, sind og ånd

* Mor, far og barn

* Ved spidsen opad symboliserer den ilden og altings opdrift

* Ved spidsen nedad symboliserer den vandet og manifestation i den fysiske verden og grounding

* Adgang til Akasha Arkivet. Det kosmisk bibliotek/arkiv, hvor alle begivenheder, tanker og følelser, der nogensinde har og vil finde sted er lagret.

Hvordan du arbejder med krystallerne og deres symboler, er op til dig. Der er ingen rigtig eller forkert måde. Den måde du vælger, vil være rigtigt for dig. Ha' krystallen på dig og se, hvad den åbner for, eller sid med den i hånden et roligt sted og læg din tommelfinger på den. Bed den om at åben for de informationer, der er til dig her og nu. Mærk hvad den fortæller og ha' tillid til, at det er det, du skal bruge her og nu. Det kan være det kun er et ord, en følelse, billeder eller måske en hel fortælling. 

Vægt: ca. 17 gram. 

Længde: ca. 4 cm

Bredde: ca. 3,5 cm

Højde: ca. 0,5 cm

79,00 DKK  m/Moms
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Model/varenr.: WSHOP-156
0 anmeldelser

Den blå Safir i dens rå form har en helt speciel plads i mit hjerte. Jeg får følelsen af at den åbner mit 3. øje når jeg kigger på den og styrker min måde at kommunikere på. 

Vægt: 7 gram

Længde: ca. 2 cm

Tykkelse: ca. 1,5 cm

75,00 DKK  m/Moms
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Model/varenr.: WSHOP-404
0 anmeldelser

Den blå Safir i dens rå form har en helt speciel plads i mit hjerte. Jeg får følelsen af at den åbner mit 3. øje når jeg kigger på den og styrker min måde at kommunikere på. 

Denne er nærmest bygget op i lag og for mig viser den, at vi, som løg, består af flere lag, og at vi skal turde at pille lagene af, så vi kommer ind til kernen. Hvert lag stråler og sender sit lys ud. 

Fra centrum af stenen sendes stråler ud til alle sider. Som en stjerne. Hjælper dig med at fokusere, se klart og lægge styrke bag din kommunikation.Men den skal nok sørge for, at man ikke flyver med, for Korund hører til den anden "hårdeste" krystal - lige efter diamanten - så der er gods i den. 

Vægt: 101 gram

Længde: ca. 6,5 cm

Højde: ca. 1,5 cm

Bredde: ca. 5 cm 

79,00 DKK  m/Moms
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Model/varenr.: WSHOP-405
0 anmeldelser

Den blå Safir i dens rå form har en helt speciel plads i mit hjerte. Jeg får følelsen af at den åbner mit 3. øje når jeg kigger på den og styrker min måde at kommunikere på. 

Denne er nærmest bygget op i lag og for mig viser den, at vi, som løg, består af flere lag, og at vi skal turde at pille lagene af, så vi kommer ind til kernen. Hvert lag stråler og sender sit lys ud. 

Fra centrum af stenen sendes stråler ud til alle sider. Som en stjerne. Hjælper dig med at fokusere, se klart og lægge styrke bag din kommunikation.Men den skal nok sørge for, at man ikke flyver med, for Korund hører til den anden "hårdeste" krystal - lige efter diamanten - så der er gods i den. 

Vægt: 81 gram

Længde: ca. 5 cm

Højde: ca. 1,5 cm

Bredde: ca. 4,5 cm 

79,00 DKK  m/Moms
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Model/varenr.: WSHOP-406
0 anmeldelser

Den blå Safir i dens rå form har en helt speciel plads i mit hjerte. Jeg får følelsen af at den åbner mit 3. øje når jeg kigger på den og styrker min måde at kommunikere på. 

Denne er nærmest bygget op i lag og for mig viser den, at vi, som løg, består af flere lag, og at vi skal turde at pille lagene af, så vi kommer ind til kernen. Hvert lag stråler og sender sit lys ud. 

Fra centrum af stenen sendes stråler ud til alle sider. Som en stjerne. Hjælper dig med at fokusere, se klart og lægge styrke bag din kommunikation.Men den skal nok sørge for, at man ikke flyver med, for Korund hører til den anden "hårdeste" krystal - lige efter diamanten - så der er gods i den. 

Vægt: 73 gram

Længde: ca. 4 cm

Højde: ca. 2 cm

Bredde: ca. 3,5 cm 

79,00 DKK  m/Moms
Lager: Kun 1 stk. tilbage