Model/varenr.: WSHOP-266
0 anmeldelser

Denne krystal kaldes en Golden Healer, men mine her, ser ikke særlige gyldne ud. Det ligner mere en Rosenkvarts med spor af røde nuancer. Og alligevel har de et bestemt lys og mildhed. 
Jeg var lidt skeptisk, men må inderømme, at da jeg fik den første i hånden, var jeg ligeglad med navn og farve. Den kunne virkelig noget. Det er den blideste, blødeste og mest kærlige energi.Jeg var vild med den fra start. Den ligger skønt i hånden og virker utrolig afstressende. De kalder ikke denne sten en healer for ingenting.
Golden Healer Kvarts, også kendt som Hematoid Kvarts, er en form for kvartskrystal, der varierer i farve fra gul til orange og endda over i rødlige nuancer.
Ingen tvivl om, at den afbalancerer dine chakraer og det  er tydeligt at mærke hvordan den skabe balance i hele dig. Krop, sind og ånd.

Sikke en ro den giver.

Vægt:ca. 53 - 70 gram

Ca. 4 x 6 cm.

Prisen er pr. stk. 

80,00 DKK  m/Moms
Lager: På lager