Rodchakra Krystaller

140,00 DKK  m/Moms

Arbejder du med dit Rodchakra, har jeg haft god erfaring med at arbejde med disse: Sort Turmalin, Rubin Korund, Granat, Rød Jaspis, Sort Obsidian og Jet/Gagat. Jeg har lavet denne lille samling, som jeg tænker, du måske kunne bruge i dit arbejde. 

Antal: 6 stk. 

Vægt: ca. 87 gram

Model/varenr.: WSHOP-358
Lager: Kun 1 stk. tilbage

Rod-chakret:

På sanskrit hedder det Muladhara, hvilket betyder fundament. Det er placeret lige over halebenet ved tredje korsbenshvirvel. Dets energi er som en hale der følger os.

Rod-chakrets farve er rød og er den langsomst vibrerende farve i spektret, men er den farve der tilfører os mest energi. Rød er den mest dominerende og dynamiske af alle farverne, og symboliserer det aktive maskuline princip.

Korresponderende element: Jord

Sansefunktion: Lugtesansen

Fysisk: Alle faste dele såsom rygsøjle, knogler, tænder, negle, anus, tyktarm, endetarm, prostata, blod, celleopbygning, fødder, ben og immunforsvar.

Psykisk: Overlevelse, fysiske behov, sikkerhed, tryghed, familie, økonomi, mod, naturen, grounding.

Positive aspekt: Succes

Negative aspekt: Fiasko

Tilhørende kirtel: Binyrer

Herskende planet: Saturn

Astrologisk relation: Stenbukken

Engel: Uriel (Guds lys – kaster lys over tingene, alkymi)

Rodchakret forbinder os med den fysiske verden. Det leder de kosmiske energier ind på det fysisk-jordiske plan og lader jordenergi strømme ind i vort finstoflige energisystem. Her kommer vi i kontakt med Moder Jords ånd, og oplever hendes elementære kraft, hendes kærlighed og tålmodighed.

De der formår at sige “ja” til livet på Jorden og til den fysiske eksistens, og som er parat til at leve og lære i harmoni med Jordens energi, har fået denne gave gennem et rod-chakra i balance.

Mantra Chanting: start dagen med at chante LAM 108 gange

Krystaller: Onyx, Obsidian, Sort Turmalin, Rød Jaspis, Rød Tigerøje, Rubin, Hæmatit, Granat, Røgkvarts

Æteriske Olier: Patchouli, Nardus

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: