Pandechakra, 3. øje Krystaller

200,00 DKK  m/Moms

Arbejder du med dit Pandechakra / 3. Øje , og din intuition, har jeg haft god erfaring med at arbejde med disse: Ametyst, Vand Safir eller Iolit, som den også hedder samt Chariot.

Jeg har lavet denne lille samling, som jeg tænker, du måske kunne bruge i dit arbejde. Den ene Ametyst er et lille fint hjerte og en af de andre har en super fin trekant i med regnbue. Helt magisk. 

Antal: 6 stk. 

Vægt: ca. 76 gram

Model/varenr.: WSHOP-145
Lager: Ikke på lager
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

3.øje / Pandechakraet

Tredje øje-chakret er Ajna, der betyder “at opfatte”, “at vide” og “at kontrollere”. Vore fysiske øjne er de redskaber vi bruger til at opfatte det synlige, mens 6. chakra, der er placeret over og mellem øjenbrynene, giver os mulighed for intuitivt at opfatte ting, som vi ikke har noget konkret bevis for.

Dets farve er indigo og/eller violet.

Korresponderende element: Lys, telepatisk energi

Sansefunktion: Alle sanser, også i form af ESP (evnen til at opfatte ting uden brug af de kendte sanser)

Fysisk: Øjne, nedre kranie, ører, næse, bihuler, lillehjerne, centralnervesystem,  hypofyse

Psykisk: Intuition, visdom, sandhed, evnen til at lære af erfaringer, drømme

Positive aspekt: Lethed

Negative aspekt: Tyngde

Tilhørende kirtel: Hypofysen

Herskende planet: Neptun, Jupiter

Astrologisk relation: Fiskene, Skytten

Engel: Raziel (Guds hemmelighed – Kender af alle Universets hemmeligheder)

Gennem det sjette chakra fuldbyrdes den bevidste erkendelse af tilværelsen. Det er sædet for de højere åndskræfter, for den intellektuelle evne til at skelne, for erindringen og viljen. På det fysiske område er dette chakra den øverste kommunikationscentral for centralnervesystemet. Alt hvad der bliver til virkelighed i vores tilværelse, har først eksisteret i form af tanker og forestillinger der på deres side igen kan have hentet næring gennem ubevidste  emotionelle mønstre eller erkendelser af virkeligheden. Via det tredje øje er vi forbundet med manifestationsprocessen gennem tankekraft. Al viden der manifesterer sig i skabelsen, er i den rene væren til stede i umanifesteret form på samme måde som der i et sædekorn allerede findes alle de informationer der skal til for at planten kan vokse op.

Alle skabelsesniveauer rummes i os mennesker, lige fra ren væren til den tætteste materie, og de repræsenteres gennem chakrenes forskellige svingningsniveauer. På den måde fuldbyrdes manifestationsprocessen også fuldt ud i og gennem os selv

Da det tredje øje er sæde for alle bevidstgørelsesprocesser, opnår vi her igennem evnen til både at materialisere stof, og til at dematerialisere det. Vi kan frembringe nye virkeligheder på det fysiske plan og opløse gamle.

Mantra Chanting: start dagen med at chante Ke-Sham 108 gange

Krystaller: Ametyst, Lilla Lepidolite, Chariot, Sugulit

Æteriske Olier: Frankincense, Grapefrugt, Lavendel

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: