Kronechakra Krystaller

300,00 DKK  m/Moms

Arbejder du med dit Kronechakra og din kontakt til universet, engle, mestrer, og dit højere selv, har jeg haft god erfaring med at arbejde med disse: Apophyllit, Selenit, Bjergkrystal, Hvid Spectrolit også kaldet Regnbuemånesten samt Kunzit.

Jeg har lavet denne lille samling, som jeg tænker, du måske kunne bruge i dit arbejde. 

Antal: 6 stk. 

Vægt: ca. 200 gram

Model/varenr.: WSHOP-148
Lager: Kun 1 stk. tilbage

Krone-chakret

Dette chakras navn er Sahasrara, som betyder “tusindfold”. Glorien af tusinde hvide kronblade symboliserer uendeligheden, og hvert enkelt blad er afstemt til det højeste bevidsthedsniveau. Kommunikation og samhørighed med med alle ting og al viden. Det guddommelige. Dit eget højere selv – din højeste kilde.

Dets farve er violet, hvid, guld

Korresponderende element:  Kosmisk energi                       

Sansefunktion: Ud over selvet / ren væren

Fysisk: Øvre kranie, hjernebark, pineal kirtel

Psykisk: Spiritualitet, visdom, tilstedeværelse, dømmekraft

Tilhørende kirtel: Pinealkirtel

Herskende planet: Uranus

Astrologisk relation: Vandbæreren

Engel: Zadkiel (Guds retfærdighed – barmhjertighed og medfølelse)

Kronechakret er sæde for den højeste fuldkommenhed i mennesket. I mange gamle skrifter beskrives der hvordan det svæver over hovedet. Det skinner i alle regnbuens farver. Ligesom alle spektrets farver er forenet i det hvide lys, således er alle de lavere ckakres energier forenet i det øverste chakra. Det er kilde til, og udgangspunkt for alle de øvrige chakraenergier. Her er vi forbundet med den egenskabsløse, formløse guddommelige væren der rummer alle former og egenskaber umanifesteret i sig.

Herfra begynder vor rejse ind i livet, og hertil vender vi tilbage ved afslutningen af vores udvikling. Her lever og oplever vi os i Gud og er blevet ét med vor guddommelige oprindelse. Vort personlige energifelt er smeltet sammen med det universelle energifelt.

Hvad vi tidligere intellektuelt og senere intuitivt har erfaret, bliver nu til fuldstændig forståelse. Vi er ikke længere adskilt fra den genstand vi opfatter. Vi oplever de forskellige udtryksformer for det skabte, hvortil også vort legeme hører, som et spil i den guddommelige bevidsthed med hvilket vi er blevet ét. Mens vi selv kan indvirke konkret på aktiveringen af de seks nederste chakre, kan vi her kun åbne os og lade tingene ske gennem os.

Mantra Chanting: start dagen med at chante OM 108 gange

Krystaller: Diamant, Bjergkrystal, Hvid Kvarts, Regnbue Månesten, Perle, Selenit,

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: