Hjertechakra Krystaller

150,00 DKK  m/Moms

Arbejder du med dit Hjerte Chakra og den kærlighed du retter både imod dig selv og imod andre, har jeg haft god erfaring med at arbejde med disse: Grøn Flourit, Amazonit, Grøn Aventurin, Rhodocrosit, Rosenkvarts, Unakit og Varischit

Jeg har lavet denne lille samling, som jeg tænker, du måske kunne bruge i dit arbejde. 

Antal: 7 stk. 

Vægt: ca.93 gram

Model/varenr.: WSHOP-155
Lager: Kun 1 stk. tilbage

Hjerte-chakret:

Hjerte-chakret kaldet Anahata, der betyder “lyd, der opstår, uden at to ting rammer hinanden”, og beskriver sameksistensen mellem krop og ånd. Hjertechankraet er bindeled mellem den fysiske og den spirituelle verden. Gennem dette chakra forbinder vi os med ubetinget og medfølende kærlighed til andre – men også til os selv. Den er ikke som familiekærligheden fra Rod-chakret, eller den mere seksuelle kærlighed fra Hara-chakret, men en konstant tilstand, der ikke er afhængig af ydre omstændigheder, og som er lige så æterisk som Luft.

Hjerte-chakrets farve er grøn, som står for balance og livsenergi

Korresponderende element: Luft

Sansefunktion: Følesansen

Fysisk: Hjerte, bryst, lunger, kredsløb, øverste del af ryggen, hud, skuldre

Psykisk: Kærlighed, relationer, tilgivelse, medfølelse, håb, sorg, ensomhed

Positive aspekt: Glæde 

Negative aspekt: Sorg 

Tilhørende kirtel: Thymus

Herskende planet: Venus 

Astrologisk relation: Vægten, Tyren

Engel: Raphael (Gud helbreder – kraftfuld healer)

Hjertechakret udgør midtpunktet i chakrasystemet. Gennem det er vores tre nederste fysisk-følelsesmæssige centre forbundet med de tre øverste åndeligt-spirituelle centre. Vi finder her evnen til indføling og medfølelse, til at komme på bølgelængde og svinge med. Via dette center opfatter vi også naturens skønhed såvel som harmonien i musikken, billedkunsten og poesien. Her bliver billeder, ord og toner forvandlet til følelser.

Hjertechakrets opgave er forening gennem kærlighed. Alle former for længsel efter inderlig kontakt, efter at blive forenet, efter harmoni og kærlighed kommer til udtryk gennem dette chakra, også når de møder os i deres “forheksede” form som sorg, smerte, angst for adskillelse, tab af kærlighed osv.

I sin rene og fuldstændig åbne form er hjertechakret centrum for sand, ubetinget kærlighed. Denne kærlighed bliver til guddommelig kærlighed, der fører til erkendelse af det guddommelige nærvær i alt skabt, til fuldstændig forening med den inderste kerne, med hjertet af alle ting i universet.

Mantra Chanting: start dagen med at chante YAM 108 gange

Krystaller: Grøn Aventurin, Rosakvarts, Rhodocrosite, Unakit, Malakit, Jade, Smaragd, Krysopras, Grøn Turmalin

Æteriske Olier: Lavendel, Jasmin, Rose

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: