Model/varenr.: WSHOP-145
0 anmeldelser

Arbejder du med dit Pandechakra / 3. Øje , og din intuition, har jeg haft god erfaring med at arbejde med disse: Ametyst, Vand Safir eller Iolit, som den også hedder samt Chariot.

Jeg har lavet denne lille samling, som jeg tænker, du måske kunne bruge i dit arbejde. Den ene Ametyst er et lille fint hjerte og en af de andre har en super fin trekant i med regnbue. Helt magisk. 

Antal: 6 stk. 

Vægt: ca. 76 gram

200,00 DKK  m/Moms
Lager: Ikke på lager
Model/varenr.: WSHOP-142
0 anmeldelser

Arbejder du med dit Rodchakra, har jeg haft god erfaring med at arbejde med disse: Sort Turmalin, Rubin Korund, Granat, Rød Aventurin og forskellige Jaspis arter. Jeg har lavet denne lille samling, som jeg tænker, du måske kunne bruge i dit arbejde. 

Antal: 7 stk. 

Vægt: ca. 107 gram

175,00 DKK  m/Moms
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Model/varenr.: WSHOP-143
0 anmeldelser

Arbejder du med dit Halschakra, og hvordan du kommunikerer og udtrykker dig i verden, har jeg haft god erfaring med at arbejde med disse: Lapis Lazuli, Akvamarin, Agat, Safir, Chalcedon og Sodalit.

Jeg har lavet denne lille samling, som jeg tænker, du måske kunne bruge i dit arbejde. 

Antal: 7 stk. 

Vægt: ca. 80 gram

200,00 DKK  m/Moms
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Model/varenr.: WSHOP-148
0 anmeldelser

Arbejder du med dit Kronechakra og din kontakt til universet, engle, mestrer, og dit højere selv, har jeg haft god erfaring med at arbejde med disse: Apophyllit, Selenit, Bjergkrystal, Hvid Spectrolit også kaldet Regnbuemånesten samt Kunzit.

Jeg har lavet denne lille samling, som jeg tænker, du måske kunne bruge i dit arbejde. 

Antal: 6 stk. 

Vægt: ca. 200 gram

300,00 DKK  m/Moms
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Model/varenr.: WSHOP-152
0 anmeldelser

Arbejder du med dit Solar Plexus, din selvværd, din iboende sol, energi og troen på at du ved det du har brug for at vide, har jeg haft god erfaring med at arbejde med disse: Citrin også kaldet eksamensstenen, gul Calcit, Tigerøje, Gul Jaspis og Pyrit

Jeg har lavet denne lille samling, som jeg tænker, du måske kunne bruge i dit arbejde. 

Antal: 6 stk. 

Vægt: ca.99 gram

150,00 DKK  m/Moms
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Model/varenr.: WSHOP-155
0 anmeldelser

Arbejder du med dit Hjerte Chakra og den kærlighed du retter både imod dig selv og imod andre, har jeg haft god erfaring med at arbejde med disse: Grøn Flourit, Amazonit, Grøn Aventurin, Rhodocrosit, Rosenkvarts, Unakit og Varischit

Jeg har lavet denne lille samling, som jeg tænker, du måske kunne bruge i dit arbejde. 

Antal: 7 stk. 

Vægt: ca.93 gram

150,00 DKK  m/Moms
Lager: Kun 1 stk. tilbage