Model/varenr.: WSHOP-142
0 anmeldelser

Arbejder du med dit Rodchakra, har jeg haft god erfaring med at arbejde med disse: Sort Turmalin, Rubin Korund, Granat, Rød Aventurin og forskellige Jaspis arter. Jeg har lavet denne lille samling, som jeg tænker, du måske kunne bruge i dit arbejde. 

Antal: 7 stk. 

Vægt: ca. 107 gram

140,00 DKK  m/Moms
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Model/varenr.: WSHOP-143
0 anmeldelser

Arbejder du med dit Halschakra, og hvordan du kommunikerer og udtrykker dig i verden, har jeg haft god erfaring med at arbejde med disse: Lapis Lazuli, Akvamarin, Agat, Safir, Chalcedon og Sodalit.

Jeg har lavet denne lille samling, som jeg tænker, du måske kunne bruge i dit arbejde. 

Antal: 7 stk. 

Vægt: ca. 80 gram

200,00 DKK  m/Moms
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Model/varenr.: WSHOP-148
0 anmeldelser

Arbejder du med dit Kronechakra og din kontakt til universet, engle, mestrer, og dit højere selv, har jeg haft god erfaring med at arbejde med disse: Apophyllit, Selenit, Bjergkrystal, Hvid Spectrolit også kaldet Regnbuemånesten samt Kunzit.

Jeg har lavet denne lille samling, som jeg tænker, du måske kunne bruge i dit arbejde. 

Antal: 6 stk. 

Vægt: ca. 200 gram

300,00 DKK  m/Moms
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Model/varenr.: WSHOP-152
0 anmeldelser

Arbejder du med dit Solar Plexus, din selvværd, din iboende sol, energi og troen på at du ved det du har brug for at vide, har jeg haft god erfaring med at arbejde med disse: Citrin også kaldet eksamensstenen, gul Calcit, Tigerøje, Gul Jaspis og Pyrit

Jeg har lavet denne lille samling, som jeg tænker, du måske kunne bruge i dit arbejde. 

Antal: 6 stk. 

Vægt: ca.99 gram

150,00 DKK  m/Moms
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Model/varenr.: WSHOP-155
0 anmeldelser

Arbejder du med dit Hjerte Chakra og den kærlighed du retter både imod dig selv og imod andre, har jeg haft god erfaring med at arbejde med disse: Grøn Flourit, Amazonit, Grøn Aventurin, Rhodocrosit, Rosenkvarts, Unakit og Varischit

Jeg har lavet denne lille samling, som jeg tænker, du måske kunne bruge i dit arbejde. 

Antal: 7 stk. 

Vægt: ca.93 gram

150,00 DKK  m/Moms
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Model/varenr.: WSHOP-358
0 anmeldelser

Arbejder du med dit Rodchakra, har jeg haft god erfaring med at arbejde med disse: Sort Turmalin, Rubin Korund, Granat, Rød Jaspis, Sort Obsidian og Jet/Gagat. Jeg har lavet denne lille samling, som jeg tænker, du måske kunne bruge i dit arbejde. 

Antal: 6 stk. 

Vægt: ca. 87 gram

140,00 DKK  m/Moms
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Model/varenr.: WSHOP-359
0 anmeldelser

Arbejder du med dit Pandechakra / 3. Øje , og din intuition, har jeg haft god erfaring med at arbejde med disse: Ametyst, Fluorit, Lepidolit samt Chariot.

Jeg har lavet denne lille samling, som jeg tænker, du måske kunne bruge i dit arbejde. 

Antal: 5 stk. 

Vægt: ca. 128 gram

200,00 DKK  m/Moms
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Model/varenr.: WSHOP-362
0 anmeldelser

Arbejder du med dit Harachakra og f.eks. din kreativitet eller seksualitet , så har jeg haft god erfaring med at arbejde med disse: Karneol, Rav og Agat med Karneol

Jeg har lavet denne lille samling, som jeg tænker, du måske kunne bruge i dit arbejde. 

Antal: 3 stk. 

Vægt: ca. 62 gram

115,00 DKK  m/Moms
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Model/varenr.: WSHOP-476
0 anmeldelser

Chakrakrystaller / Chakrakur

For mig giver det god balance i kroppen, når jeg afbalancerer mine chakraer med krystaller. 

En måde at gøre det på er, at drikke vand på krystallerne. Det er ikke alle krystaller, der kan drikkes vand på og brug altid de tromlepolerede. Er du i tvivl om du kan lave en essens på en bestemt krystal, kan du altid lægge den i et glas og så sætte glasset ned i vandet. Brug altid glas og ikke plastik. Du er også velkommen til at skrive til mig, hvis du er i tvivl. 

(Krystallerne kan også (chakravis) lægges i et glas med lidt neutralt olie og stå et døgn eller længere og så kan man smøre det på chakraområdet.

En chakrakur kan tages på følgende måde: 

Start med at vaske dine krystaller med neutral opvaskemiddel, skyl dem under rindende koldt vand, men du visualisere at du renser dem og læg dem evt. ud i naturen til rensning og opladning.  

Har du brug for at højne/løfte din energi, start med krystallen for Rodchakraet (Rød Aventurin) - føler du, at du har brug for grounding, start med krystallen der hører til Kronechakraet (Bjergkrystallen)

Læg stenene i et glas eller en kande vand.

Fyld op med Kildevand eller koldt kogt vand.

Lad det stå natten over og drik vandet på fastende hjerte.

Hver essens indtages i minimum 4 dage, hvorefter man fortsætter med den næste.

Føler du, at du har brug for at forlænge med et par dage, så gør du selvfølgelig bare det. 

Rod chakra: Rød Aventurin + Bjergkrystal

Hara chakra: Karneol + Bjergkrystal

Solar Plexus: Citrin + Bjergkrystal

Hjerte chakra: Prehnit + Rosakvarts + Bjergkrystal

Hals chakra: Blondeagat + Bjergkrystal

Pande chakra: Ametyst + Bjergkrystal

Krone chakra: Bjergkrystal

8 krystaller i alt

Vægt ca. 106 gram

225,00 DKK  m/Moms
Lager: Kun 1 stk. tilbage