Model/varenr.: WSHOP-51
0 anmeldelser
En smuk Blå Calcit med ujævnheder og med enkelte steder, hvor der er gået en flig af. Men det giver den et helt fantastisk spil. Den tanke jeg får, når jeg sidder med den, er transformation. Når vi tør at vise og kommuniker vores sårbarhed/skrøbelighed ud, sker der en transformation og vores sande indre lys begynder at skinne. Der er et fantastisk lys og spil i denne krystal. Lige som I os - når vi tør gå ind i en transformation. Denne krystal har så blid en energi, at den giver følelsen af ro og tryghed.
 

Vægt: ca. 204 gram

Længde: ca. 6,5 cm

Højde: ca. 3,5 cm

Bredde: ca. 5 cm 

79,00 DKK  m/Moms
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Model/varenr.: WSHOP-96
0 anmeldelser

10 små stykker Calcit i forskellige farver. 

Ca. 142 gram.  Alle stykkerne er ca. 2 x 2 cm 

50,00 DKK  m/Moms
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Model/varenr.: WSHOP-229
0 anmeldelser

Mangano Calcit er en skøn sten. 

Med sin blide, milde, rolige og smukke farve betager den én.

Calcitter hører også til blandt krystallerne, der renser for negative energier. Jeg tænker også, at når man kigger på den - rører den, så kan intet negativt og mørkt få fat. Det er tydeligt at den arbejdder på hjertetog de øvre chakraer og er med til at højne vores bevidsthed. 

Man kan ikke andet end at føle kærlighed og troen på at alt nok skal gå og at alt er godt. Der bor helt sikkert en engel i hver.

Jeg har en sød veninde, der ikke kan være i rum med Mangano Calcit uden at hun må eje den.Tror hun må have Danmarks største samling. Men jeg må også sige at den rejse hun har været og er på, imod hendes sandhed er spændende at følge. Glæder mig til den dag, hun virkelig indser og mærker, hvad hun rent faktisk indeholder. Men hun er godt på vej.  

Vægt. ca.27 - 42 gram

Prisen er pr. stk. 

60,00 DKK  m/Moms
Lager: På lager