Model/varenr.: WSHOP-238
0 anmeldelser

Aventurinen er en rigtig hjertesten. Den viser dig den kærlighed du retter imod dig selv.

Hold den i hånden, træk vejret godt ned i maven og mærk hvordan du slipper din stress og lad roen brede sig. 

Den kaldes en overflods- og eventyrsten og jeg har tit sendt den med søde mennesker jeg kender, der skulle på en rejse. Jeg tror på, at den hjælper os med at åbne vores hjerter, så vi kan lukke eventyret ind i vores liv. 

Disse har en god størrelse, hvis du vil sidde med dem i hånden.

Vægt: 50 - 62 gram pr. stk.

Prisen er pr. stk. 

 

40,00 DKK  m/Moms
Lager: Ikke på lager
Model/varenr.: WSHOP-271
0 anmeldelser

Aventurinen er en rigtig hjertesten. Den viser dig den kærlighed du retter imod dig selv.

Hold den i hånden, træk vejret godt ned i maven og mærk hvordan du slipper din stress og lad roen brede sig. 

Den kaldes en overflods- og eventyrsten og jeg har tit sendt den med søde mennesker jeg kender, der skulle på en rejse. Jeg tror på, at den hjælper os med at åbne vores hjerter, så vi kan lukke eventyret ind i vores liv. 

Vægt: 8 - 18 gram pr. stk.

Prisen er pr. stk. 

10,00 DKK  m/Moms
Lager: På lager